forza leone fashion work out women clothes sport sports female vrouwen vrouw dames fitness blog krachttraining workout

Even voorstellen

Hi,

Ik zou mezelf even voorstellen, ik ben Charlotte en ik ben 22 jaartjes jong. Ik hou van krachttraining!! Zo.. dat was het dan in een notendop..

Of toch niet :p.. (Sorry moest ff)
Ik ben hou van het “fitwereldleventje”.

1000 uur doorbrengen op Instagram voor motivatie, 500 uurtjes in de keuken besteden om te mealpreppen en 10.000 uur in de gym.

Nee hoor zo ben ik dan ook weer niet. Ik wil graag in shape zijn voor de zomer en volgend jaar wil ik graag meedoen aan een bikini fitness wedstrijd. En daarvoor moet je goed eten en trainen, dus dat gaan we dan maar doen.

Ik heb altijd al van sporten gehouden. Vroeger heb ik altijd gejudood en daarna ben ik in de sportschool beland. Ik vond het altijd wel grappig. Beetje met vriendinnen in de sportschool aan die apparaatjes hangen en hardlopen op zo’n band met een tv’tje erin. Prima ja.. Voor de rest gewoon vreten bij het leven. Ik hou gewoon echt van eten, chips, chocola, zure snoepjes, pizza, patat, frikandellen etc.. Die ene week in de sportschool weegt natuurlijk niet op tegen mijn “voedselverslavinkjes”, dus werd ik wel dikker. Op een gegeven moment voelde ik me echt niet lekker in mijn eigen vel.

I <3 FOOD

Ik wilde toen afvallen. Jaa, goed bezig Charlotte. Beetje meer sporten en iets minder vreten. Zo dat was weer een kilo eraf. Helpt natuurlijk niks. Poging twee was gezonder eten en overdreven vaak hardlopen, met als resultaat geen kont meer. Oké, ook niks voor mij dus.

Google: rondere kont krijgen, resultaat: krachttraining. Dus Charlotte ging krachttraining doen. Ik kwam erachter dat ik dit wel heel erg leuk vond. Dit heb ik lang gedaan in combinatie met gezonder eten. Ik viel wel wat af, maar niet de resultaten die ik wilde hebben. Mijn beeld was ook veranderd. Ik hoef geen skinnybitch te zijn. Ik wilde gespierder worden.

forza leone fashion work out women clothes sport sports female vrouwen vrouw dames fitness blog krachttraining workout
Toen kwam het boek My Killerbody en ik mee doen met die hype dus. Ik moet zeggen dat die recepten echt heel lekker zijn en mijn ogen geopend heeft wat er qua eten allemaal mogelijk is. Maar in het boek stond ook NIET cheaten. Alsof ik dat kan :p. Oké, ik heb me twee weken aan het boek gehouden, toen het al misging.
Doordat dit voor mij niet werkte ben ik weer verder gegaan op de oude toer. Om een beetje inzicht te krijgen hoe ik ervoor stond, heb ik een bodyscan gedaan. De resultaten vielen me echt tegen. Geen spieren erbij aan en een beetje vet eraf. Huh, hoe kan dat? Ik train toch zo hard en eet niks.

Meneer van de sportschool: “Charlotte, eet je wel genoeg eiwitten?” Charlotte: “Uhh jaa, ik eet gewoon een eitje ’s ochtends en ik heb wel eiwitshakes.”

Meneer van de sportschool: “Hoeveel eiwitten eet je per dag dan?” Charlotte: “Geen idee”

Goed verhaal dit hè..? Maar zo ging het dus wel.

Door dit hele verhaal hierboven ben ik macros gaan tellen, wat dus voor mij wel echt werkt! Ik groei momenteel lekker qua spieren en ik verlies vet. Maar omdat ik er heel veel moeite meegehad heb om mijn eiwitten binnen te krijgen, leek het me leuk om daarover te gaan bloggen.

Blijf altijd op de hoogte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *