forza leone fashion work out women clothes sport sports female vrouwen vrouw dames fitness proteinreep proteinbar blog krachttraining workout legging leggings Sportlegging legging

Sportleggingen die dus niet doorschijnen

Okee je bent een fanatieke squater, maar kijken al die kerels nou naar je omdat je ass zo goed getraind is? Of schijnt je legging door -,-? 
Niks is zo vervelend als een doorschijnende legging. Iedereen kijkt maar niemand zegt het tegen je. Ik heb hier een paar die niet doorschijnen.

 

1. Alphalete

Dit is mijn nieuwe favoriet! Hij zit echt heerlijk en het is een high waist model. Alphalete is opgericht door Christian Guzman. Eerder moest er besteld worden uit Amerika, maar dan krijg je te maken met import belastingen die er overheen komen. Dit maakt de broek weer heel stuk duurder. Gelukkig is er nu ook een kantoor in Engeland, wat de verzendkosten een stuk naar beneden brengt. De broek kost £46,-, wat omgerekend zo'n €50,- is.

2. Buffbunny

De Luna legging van Buffbunny is absoluut niet doorschijnend. Dit is ook waar Heidi Somers voor staat. (Ik raad iedereen aan om haar vlogs te kijken, deze zijn echt leuk)
Deze legging heeft ook zakken aan de zijkant, waar zelfs je Iphone 7 plus is past. Ook dit is een high waist model. Wat een heeeeel groot nadeel is, is dat het uit Amerika moet komen. Dit betekend import belasting. De legging kost $58,-, wat omgerekend zo'n 48,- is.

3. XXL Nutrition

Deze mooie legging is een high waist model, met een mooi prijsje van 39,95.

Blijf altijd op de hoogte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *